LA FÁBRICA DE MEMORIAS

LA FÁBRICA DE MEMORIAS

martes, 5 de junio de 2012Del  31 de maig, i fins al proper 15 de juliol, queda oberta la convocatòria per a participar en la tercera edició de Domèstica, festival itinerant d’art en diferents espais privats del Barri Vell, que organitza per tercer any consecutiu l’Associació Ad’Art. Plataforma per a la Difusió i Promoció Culturals.
Totalment gratuït i obert, Domèstica es conforma com a mostra interdisciplinària que recorre menjadors, escales, habitacions, balcons i terrats del Barri Vell de Girona, i representa un encontre entre els llenguatges artístics —arts plàstiques, literatura, dansa, performance, música, teatre, fotografia, circ...— i els espais quotidians i íntims de la ciutat.
D’aquesta manera, l’itinerari de Domèstica és un punt de trobada entre creadors de diferents disciplines i persones que volen obrir el seu àmbit d’intimitat a noves fórmules creatives, formant part d’una proposta que ja ha esdevingut cita ineludible dins la programació cultural de la ciutat. Nous projectes, nous creadors i nous espais conflueixen en aquest projecte, seguint els principals objectius de l’associació.

La celebració d’aquesta tercera Domèstica tindrà lloc els dies 14 i 15 de setembre de 2012 entre les 17h i les 22h.

Decarregueu les bases de participació
pdfConvoca_català_domèstica_2012.pdf
pdfConvoca_castellano_domèstica_2012.pdf
Per participar en ArsDomus o ArsDomèstica envieu el vostre projecte a infodomestica@adart.cat
Per qualsevol dubte que tingueu info@adart.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario